Húsimádó VLOG

Utolsó kommentek:

crazyfish 2015.12.02. 10:11:31

Szép szám...már csak egy forró vaslap hiányzik és egy képzeletbeli gyorsbüfébe találjuk magunkat ahol a séf szórakozik...:))

Bejegyzés: Sohasem gondoltam...

Endah 2015.12.01. 22:36:37

@Húsimádó: Kíváncsian várom, szeretem a mexikóit :)

Bejegyzés: Sohasem gondoltam...

Húsimádó 2015.11.30. 16:48:27

@Endah: Köszönöm :-)
Eddig én is a faszenes, szabadtűzi grillezésben voltam benne - de most már itt az ősz, a teraszunk pedig fedett, így még hódolhatok ennek a passziónak is. Tegnap este is sikerült klassz ételt kreálni, köszönhetően Viktor fiamnak, aki quesadilla-ra vágyott... Majd meglátod, milyen szépek lettek! :-D

Bejegyzés: Sohasem gondoltam...

Endah 2015.11.30. 16:43:45

Gratulálok! :) És örülök a sok posztnak melyek a grillről készülnek. Jómagam is a grillezést preferálom a leginkább, igaz én csak faszénen szoktam. De nem gondoltam volna hogy a gázos is ilyen jó lehet.
További jó blogolást!

Bejegyzés: Sohasem gondoltam...

Húsimádó 2015.11.29. 14:55:59

@crazyfish: Köszönöm, hogy ismét itt jártál... Igen, vannak már ötleteim az ünnepre, illetve az azt megelőző habzsi-dőzsire is... Üdv Neked

Bejegyzés: Csirkemájjal töltött dagadó - grillrácson sütve

crazyfish 2015.11.25. 12:57:55

Mint a gyári...:)...gyönyörű lett...a téli ételeknek van valami ünnepi aurája , ahogy közelg a karácsony....
Remélem, lesz kolbászos, hurkás, és egyéb toros ünnepi ötleted....
?
Mi most éppen a káposztás kolbász hurkát próbáljuk berakni a repertoárba....

Bejegyzés: Csirkemájjal töltött dagadó - grillrácson sütve

Húsimádó 2015.11.21. 17:20:11

@Endah: Kedves Endah!
Őszintén most nagyon zavarba jöttem, és őszintén köszönöm ezeket a sorokat. Nagyon jó dolog, ha egy kísérletezgető ember szembesül vele, hogy többen folyamatosan követik az általa leírtakat - és a recepteket más is elkészíti. Kapok sokszor hideget- és meleget a kemmentelőktől is, de úgy látom, az irány amit magamnak kijelöltem - nem lehet rossz. További jó sütés, főzést - és még egyszer köszönöm. :-)

Bejegyzés: Édes-paprikás grillezett oldalas

Endah 2015.11.21. 17:12:24

Tisztelt Húsimádó!
Már több mint 1,5 éve követem a blogját (mint valami fanatikus) de mivel nem vagyok egy kommentelő típus ezért eddig nem is tettem meg, viszont emellett már nem tudok elmenni szó nélkül :) A képek, a hús valami gyönyörű. És nagyon jó ötletnek tartom az így történő füstölést.
Minden elismerésem az oldallal és az ételekkel kapcsolatosan! Számos receptjét kipróbáltam már (bőrös malaccomb, nápolyi húsgolyók nameg a mennyei oldalasok... stb.) és még egyikben sem kellett csalódnom :)
Remélem még sokáig vezetni fogja a blogot, így ötleteket adva nekem a sütésekhez - főzésekhez
Összességében: gratulálni szeretnék mégegyszer, és megragadva az alkalmat Boldog 50. születésnapot is kívánok egyben!

Bejegyzés: Édes-paprikás grillezett oldalas

Húsimádó 2015.11.05. 22:29:34

@wilbury: Még egy kicsit finomítanom kell rajtuk, de gyakorlok. Kösz, hogy itt jártál
:-)

Bejegyzés: Házi big burger

Húsimádó 2015.11.05. 22:28:21

@Pierr Kardán: Hát ettől nem maradnál éhes, az tuti :-D

Bejegyzés: Házi big burger

wilbury 2015.11.05. 21:15:44

A zsemlére külön büszke lehetsz, az nagyon szép.

Bejegyzés: Házi big burger

Pierr Kardán 2015.11.05. 21:08:52

Nagy szerencse, hogy éppen most laktam jól házikolbásszal, különben biztosan csorogna a nyálam.

Na jó, egy kicsit így is csorog :-))

Bejegyzés: Házi big burger

Húsimádó 2015.11.05. 19:47:20

@C4rmin3: Házi az a savanyú ubi, de csalamádé nincs benne. :-)
Mindenki ízlése szerint pakolgatja bele a cuccokat, mert ez így homemade...
Munkára fel, készíts Te is hambit, ne parázz :-D

Bejegyzés: Házi big burger

C4rmin3 2015.11.05. 19:43:48

savanyú ubi (na meg a csalamádé) = f7u12!!!!! Ezen kívül büszke lennék ha ilyen hambit tudnék otthon csinálni... GRAT!

Bejegyzés: Házi big burger

Húsimádó 2015.10.27. 13:01:59

@nemszólokmégegyszer: Hát én is ezt mondtam: bakonyi nagyon másképpen. Az a baj sokszor hogyha leírom, hogy sertésszelet gombás, szaftos mártással - akkor nekem esnek, hogy ez olyan, mint egy bakonyi. Ha odaírom, hogy az ötlet a bakonyiból ered, de mégis másképp csinálom - akkor azért szednek szét. Nincs igazság a földön
:-D

Bejegyzés: Bakonyi sertésszelet - nagyon másképpen

nemszólokmégegyszer 2015.10.27. 12:57:15

Szuper jól néz ki, de azt szögezzük le, hogy ez bakonyi sertésszelet olasz meló módra. Ugyanis, ami olyan, az nem az. A pacalpörköltet, birkát, marhát, stb. is százféle képen főzik, de a végeredmény kis eltérésekkel ugyanaz. Ez nem bakonyi sertésszelet. Valami olyan, mint az ungarischegulas. Aki evett már/pláne csinált is, megeszi, de nem bakonyiként.

Bejegyzés: Bakonyi sertésszelet - nagyon másképpen

görbén felfele néző 2015.10.24. 16:14:03

Szuperul ki van találva!
Legközelebb én is ki fogom próbálni.
Üdv

Bejegyzés: Bakonyi sertésszelet - nagyon másképpen

frunci 2015.10.23. 15:01:00

@Húsimádó: Semmi gond, a dévér is nagyon finom! Viszont Marcinak és Áronnak vegyél egy Magyarország halai c. könyvet, ha már egyszer horgásznak, legalább tudják mi is az amit fogtak! :-)

Bejegyzés: Parázson sült, ropogós keszegek

frank2511 2015.10.20. 19:05:58

Semmi gond, Húsimádó, csak a történeti hűség kedvéért... :)

Bejegyzés: Parázson sült, ropogós keszegek

Húsimádó 2015.10.20. 14:41:54

Kárász javítva keszegre. Köszönet :-)

Bejegyzés: Parázson sült, ropogós keszegek
süti beállítások módosítása