@Endah: Köszönöm :-)
Eddig én is a faszenes, szabadtűzi grillezésben voltam benne - de most már itt az ősz, a teraszunk pedig fedett, így még hódolhatok ennek a passziónak is. Tegnap este is sikerült klassz ételt kreálni, köszönhetően Viktor fiamnak, aki quesadilla-ra vágyott... Majd meglátod, milyen szépek lettek! :-D
Gratulálok! :) És örülök a sok posztnak melyek a grillről készülnek. Jómagam is a grillezést preferálom a leginkább, igaz én csak faszénen szoktam. De nem gondoltam volna hogy a gázos is ilyen jó lehet.
További jó blogolást!
Mint a gyári...:)...gyönyörű lett...a téli ételeknek van valami ünnepi aurája , ahogy közelg a karácsony....
Remélem, lesz kolbászos, hurkás, és egyéb toros ünnepi ötleted....
?
Mi most éppen a káposztás kolbász hurkát próbáljuk berakni a repertoárba....
@Endah: Kedves Endah!
Őszintén most nagyon zavarba jöttem, és őszintén köszönöm ezeket a sorokat. Nagyon jó dolog, ha egy kísérletezgető ember szembesül vele, hogy többen folyamatosan követik az általa leírtakat - és a recepteket más is elkészíti. Kapok sokszor hideget- és meleget a kemmentelőktől is, de úgy látom, az irány amit magamnak kijelöltem - nem lehet rossz. További jó sütés, főzést - és még egyszer köszönöm. :-)
Tisztelt Húsimádó!
Már több mint 1,5 éve követem a blogját (mint valami fanatikus) de mivel nem vagyok egy kommentelő típus ezért eddig nem is tettem meg, viszont emellett már nem tudok elmenni szó nélkül :) A képek, a hús valami gyönyörű. És nagyon jó ötletnek tartom az így történő füstölést.
Minden elismerésem az oldallal és az ételekkel kapcsolatosan! Számos receptjét kipróbáltam már (bőrös malaccomb, nápolyi húsgolyók nameg a mennyei oldalasok... stb.) és még egyikben sem kellett csalódnom :)
Remélem még sokáig vezetni fogja a blogot, így ötleteket adva nekem a sütésekhez - főzésekhez
Összességében: gratulálni szeretnék mégegyszer, és megragadva az alkalmat Boldog 50. születésnapot is kívánok egyben!
@C4rmin3: Házi az a savanyú ubi, de csalamádé nincs benne. :-)
Mindenki ízlése szerint pakolgatja bele a cuccokat, mert ez így homemade...
Munkára fel, készíts Te is hambit, ne parázz :-D
@nemszólokmégegyszer: Hát én is ezt mondtam: bakonyi nagyon másképpen. Az a baj sokszor hogyha leírom, hogy sertésszelet gombás, szaftos mártással - akkor nekem esnek, hogy ez olyan, mint egy bakonyi. Ha odaírom, hogy az ötlet a bakonyiból ered, de mégis másképp csinálom - akkor azért szednek szét. Nincs igazság a földön
:-D
Szuper jól néz ki, de azt szögezzük le, hogy ez bakonyi sertésszelet olasz meló módra. Ugyanis, ami olyan, az nem az. A pacalpörköltet, birkát, marhát, stb. is százféle képen főzik, de a végeredmény kis eltérésekkel ugyanaz. Ez nem bakonyi sertésszelet. Valami olyan, mint az ungarischegulas. Aki evett már/pláne csinált is, megeszi, de nem bakonyiként.
@Húsimádó: Semmi gond, a dévér is nagyon finom! Viszont Marcinak és Áronnak vegyél egy Magyarország halai c. könyvet, ha már egyszer horgásznak, legalább tudják mi is az amit fogtak! :-)
Húsimádó VLOG
Utolsó kommentek:
crazyfish 2015.12.02. 10:11:31
Bejegyzés: Sohasem gondoltam...
Endah 2015.12.01. 22:36:37
Bejegyzés: Sohasem gondoltam...
Húsimádó 2015.11.30. 16:48:27
Eddig én is a faszenes, szabadtűzi grillezésben voltam benne - de most már itt az ősz, a teraszunk pedig fedett, így még hódolhatok ennek a passziónak is. Tegnap este is sikerült klassz ételt kreálni, köszönhetően Viktor fiamnak, aki quesadilla-ra vágyott... Majd meglátod, milyen szépek lettek! :-D
Bejegyzés: Sohasem gondoltam...
Endah 2015.11.30. 16:43:45
További jó blogolást!
Bejegyzés: Sohasem gondoltam...
Húsimádó 2015.11.29. 14:55:59
Bejegyzés: Csirkemájjal töltött dagadó - grillrácson sütve
crazyfish 2015.11.25. 12:57:55
Remélem, lesz kolbászos, hurkás, és egyéb toros ünnepi ötleted....
?
Mi most éppen a káposztás kolbász hurkát próbáljuk berakni a repertoárba....
Bejegyzés: Csirkemájjal töltött dagadó - grillrácson sütve
Húsimádó 2015.11.21. 17:20:11
Őszintén most nagyon zavarba jöttem, és őszintén köszönöm ezeket a sorokat. Nagyon jó dolog, ha egy kísérletezgető ember szembesül vele, hogy többen folyamatosan követik az általa leírtakat - és a recepteket más is elkészíti. Kapok sokszor hideget- és meleget a kemmentelőktől is, de úgy látom, az irány amit magamnak kijelöltem - nem lehet rossz. További jó sütés, főzést - és még egyszer köszönöm. :-)
Bejegyzés: Édes-paprikás grillezett oldalas
Endah 2015.11.21. 17:12:24
Már több mint 1,5 éve követem a blogját (mint valami fanatikus) de mivel nem vagyok egy kommentelő típus ezért eddig nem is tettem meg, viszont emellett már nem tudok elmenni szó nélkül :) A képek, a hús valami gyönyörű. És nagyon jó ötletnek tartom az így történő füstölést.
Minden elismerésem az oldallal és az ételekkel kapcsolatosan! Számos receptjét kipróbáltam már (bőrös malaccomb, nápolyi húsgolyók nameg a mennyei oldalasok... stb.) és még egyikben sem kellett csalódnom :)
Remélem még sokáig vezetni fogja a blogot, így ötleteket adva nekem a sütésekhez - főzésekhez
Összességében: gratulálni szeretnék mégegyszer, és megragadva az alkalmat Boldog 50. születésnapot is kívánok egyben!
Bejegyzés: Édes-paprikás grillezett oldalas
Húsimádó 2015.11.05. 22:29:34
:-)
Bejegyzés: Házi big burger
Húsimádó 2015.11.05. 22:28:21
Bejegyzés: Házi big burger
wilbury 2015.11.05. 21:15:44
Bejegyzés: Házi big burger
Pierr Kardán 2015.11.05. 21:08:52
Na jó, egy kicsit így is csorog :-))
Bejegyzés: Házi big burger
Húsimádó 2015.11.05. 19:47:20
Mindenki ízlése szerint pakolgatja bele a cuccokat, mert ez így homemade...
Munkára fel, készíts Te is hambit, ne parázz :-D
Bejegyzés: Házi big burger
C4rmin3 2015.11.05. 19:43:48
Bejegyzés: Házi big burger
Húsimádó 2015.10.27. 13:01:59
:-D
Bejegyzés: Bakonyi sertésszelet - nagyon másképpen
nemszólokmégegyszer 2015.10.27. 12:57:15
Bejegyzés: Bakonyi sertésszelet - nagyon másképpen
görbén felfele néző 2015.10.24. 16:14:03
Legközelebb én is ki fogom próbálni.
Üdv
Bejegyzés: Bakonyi sertésszelet - nagyon másképpen
frunci 2015.10.23. 15:01:00
Bejegyzés: Parázson sült, ropogós keszegek
frank2511 2015.10.20. 19:05:58
Bejegyzés: Parázson sült, ropogós keszegek
Húsimádó 2015.10.20. 14:41:54
Bejegyzés: Parázson sült, ropogós keszegek